Nieuwe E-board plaat met verbeterde lambdawaarde.

Nieuwe E-board plaat met verbeterde lambdawaarde.

E-Board staat voor hoogperformante gegroefde EPS-platen waarop losse steenstrippen aangebracht worden.

In één handeling uw buitenmuren hoogwaardig isoleren, alsook zorgen voor een esthetische afwerking met kwaliteitsbakstenen. Dat is wat het E-board systeem u kan bieden.

E-Board panelen zijn vervaardigd uit ECO-EPS. De isolatiedikte is minimaal 4 cm en maximaal 30 cm. De steenstrips zijn handvormgevelstenen van 2cm dikte, in de kleur die u wenst.

Waarom dit E-board systeem?

Men kan met dit systeem minimum 8 cm dikker isoleren dan met de traditionele opbouw wat inhoud dat u veel dikker kan isoleren wat u terugverdientijd aanzienlijk verkort. De steenstrips zijn 6 cm tot 8 cm dunner dan een traditionele steen, deze breedte dat uitgespaard is resulteert in meer ruimte voor te isoleren. Bij een spouwmuur wint u dan ook nog eens de breedte van de luchtspouw wat vaak 5 cm bedraagt. Dit resulteert dat u met E-board dus zeer dik kan isoleren en dat u ramen toch op dezelfde plaats blijven zitten en dat deze niet heel diep ingewerkt zitten.

Vergunning?

Bij de meeste gemeenten zijn deze niet vergunningsplichtig maar dient er een melding worden gedaan. De gemeenten laten veelal toe uw gevel vooruit te laten komen tot 14 cm! Dit maakt dat je maarliefst 12 cm kan isoleren!

Enkele voordelen:

Wenst u meer info over ECO-EPS? Klik hier

Tel: 056 892 990
Email: info@mabrick.be
8540 Deerlijk
Veemeersstraat 5