Vanaf 1 januari 2014 komt er een fors verhoogde energiepremie voor wie tegelijk zijn gevelmuren na-isoleert en de ramen vervangt door hoogrendementsglas. De nieuwe combinatiepremie is een aanvulling op de bestaande premie voor muurisolatie en de premie voor hoogrendementsglas.

Tot 31 december 2013 is er een premie van 6 euro per m² voor wie de spouw van zijn gevelmuur laat vullen met isolerend materiaal en een premie van 15 euro per m² voor wie een buitenmuur bekleedt met gevelisolatie. Ook is er een premie van 12 euro per m² voor het vervangen van enkel glas door hoogrendementsglas en een premie van 15 euro per m² voor de vervanging van dubbel glas door hoogrendementsglas.

Voor wie na 1 januari 2014 de werken tegelijk laat uitvoeren, zal de premie voor de vervanging van enkel glas worden opgetrokken tot 48 euro per m², met een plafond tot 1.680 euro en de premie voor de vervanging van dubbel glas tot 60 euro per m², met een plafond van 2.100 euro. De premie voor het vullen van de spouw of het bekleden van de buitenmuur met gevelisolatie blijft gelijk. Voor spouwisolatie  en de gevelisolatie is GEEN PLAFOND MEER. Deze premie kan u ook krijgen onder dezelfde waarden los van het feit of u al dan niet de ramen vervangt!

Voor meer informatie: www.premiezoeker.be

Tel: 0476 653 553
Email: info@mabrick.be
8540 Deerlijk
Veemeersstraat 5