Samenwerking met Jan De Nul

Mabrick is als beste aanbieder gekozen door de firma Jan De Nul voor de uitvoering van 830 m² plafonds in 3 verschillende steenuitvoeringen. De eerste plafonds zijn reeds uitgevoerd zodat een modelappartement kon worden afgeleverd. Ook bij de handelsruimte zal ons werk te zien zijn met plafonds op 5,8 m hoogte. Vlakbij de de Broeltorens […]

Batibouw 2020

Voor de eerste maal zijn wij aanwezig op Batibouw! Paleis 5 – STAND 5626 Kom ons bezoeken!

Deelname (Ver)bouwbeurs 2019 Waregem EXPO

Ook in 2019 kan u ons terugvinden op de verbouwbeurs in Waregem Expo van 27 tot 29 september. Gratis kaarten bij ons verkrijgbaar.

Nieuwe locatie & magazijn

Wegens onze groei hebben wij besloten te investeren in een nieuwe locatie met 2 magazijnen voor Mabrick.

(Ver)Bouwbeurs Waregem

Zoals elk jaar zijn wij terug te vinden op de Verbouwbeurs te Waregem.

Bouwbeurs Roeselare

Dit jaar staat Mabrick voor de eerste maal op de Bouwbeurs te Roeselare. Deze beurs is van 10 tot 12 Februari & 16 tot 18 Februari 2018.

Bouwbeurs Waregem

Zoals elk jaar zijn wij terug te vinden op de Verbouwbeurs te Waregem. Dit jaar met een volledig nieuwe stand waar 3 soorten uitvoeringen E-board te bewonderen zijn. Tickets zijn gratis te verkrijgen bij Mabrick.  

LAAT JE INSPIREREN

De nieuwe Inspiratie-webpagina is er! Zie de prachtige mogelijkheden! Ook uw gevel kan met elke steen die u hier vindt worden afgewerkt! http://www.vandersandengroup.be/bricks/nl-be/inspiration   #Esoleren#Vandersanden #Mabrick #EboardZero #Eboard #isoleerjegevel

Esoleren – De beste manier van isoleren

HET VERSCHIL TUSSEN ESOLEREN EN ISOLEREN…     Voor meer info over Esoleren klik hier

Mabrick is gespecialiseerd in het isoleren en afwerken van gevels met steenstrips.

Wij streven ernaar zowel een esthetisch als ook een energie-efficiënt resultaat
te bekomen in al onze projecten.

Ook voor het hydrofoberen van gevels, dichten van kelders en behandelingen tegen opstijgend vocht kan u bij ons terecht.

Erkend plaatser

Als erkend plaatser van systemen E-Brick en E-board van de firma Vandersanden kunt u er zeker van zijn dat de projecten worden uitgevoerd volgens de regels van de kunst en met oog op het beste resultaat.

Steenstrippen plaatsen e-board

Geef uw project de look die het verdient!
Met E-board geniet u van een comfortabele woning met een mooi afgewerkte gevel EN een lagere energiefactuur. De combinatie van een esthetisch als ook een energie-efficiënt resultaat staat voorop in al onze projecten.

Mabrick is gespecialiseerd in het isoleren en afwerken van gevels met steenstrips.  Als erkend plaatser van de systemen E-Brick & E-board van de firma Vandersanden, houden we vast aan de regels van de kunst en beogen we steeds het beste resultaat. Zowel het esthetische als het energie-efficiënte aspect staan hierbij centraal.

Verlijmde, voegloze gevel E-Board Zero

Omdat kwaliteit enerzijds en de afwerkingsgraad anderzijds heel belangrijk zijn, wordt u door ons uitgebreid en zorgvuldig geïnformeerd over de mogelijkheden voor uw project.

Naast het plaatsen van steenstrips kan u bij ons terecht voor het hydrofoberen van gevels, dichten van kelders en behandelingen tegenopstijgend vocht.

Afwerkingen zoals waterwerende pleisters & plaatsen van vloer- en wandtegels maken ook deel uit van onze diensten.

Tel: 0476 653 553
Email: info@mabrick.be
8540 Deerlijk
Veemeersstraat 5