Op deze pagina vindt u onze laatste realisaties.

Via Facebook proberen we u op de hoogte te houden van projecten in uitvoering, afgewerkte projecten en events gesteund door Mabrick bvba. Bekijk onderstaand onze realistatie in het renoveren van gevels en het werken met steenstrips.

Hebt u vragen, contacteer ons, we staan u graag te woord.

Mabrick is gespecialiseerd in het isoleren en afwerken van gevels met steenstrips.

Wij streven ernaar zowel een esthetisch als ook een energie-efficiënt resultaat
te bekomen in al onze projecten.

Ook voor het hydrofoberen van gevels, dichten van kelders en behandelingen tegen opstijgend vocht kan u bij ons terecht.

Erkend plaatser

Als erkend plaatser van systemen E-Brick en E-board van de firma Vandersanden kunt u er zeker van zijn dat de projecten worden uitgevoerd volgens de regels van de kunst en met oog op het beste resultaat.

Steenstrippen plaatsen e-board

Geef uw project de look die het verdient!
Met E-board geniet u van een comfortabele woning met een mooi afgewerkte gevel EN een lagere energiefactuur. De combinatie van een esthetisch als ook een energie-efficiënt resultaat staat voorop in al onze projecten.

Mabrick is gespecialiseerd in het isoleren en afwerken van gevels met steenstrips.  Als erkend plaatser van de systemen E-Brick & E-board van de firma Vandersanden, houden we vast aan de regels van de kunst en beogen we steeds het beste resultaat. Zowel het esthetische als het energie-efficiënte aspect staan hierbij centraal.

Verlijmde, voegloze gevel E-Board Zero

Omdat kwaliteit enerzijds en de afwerkingsgraad anderzijds heel belangrijk zijn, wordt u door ons uitgebreid en zorgvuldig geïnformeerd over de mogelijkheden voor uw project.

Naast het plaatsen van steenstrips kan u bij ons terecht voor het hydrofoberen van gevels, dichten van kelders en behandelingen tegenopstijgend vocht.

Afwerkingen zoals waterwerende pleisters & plaatsen van vloer- en wandtegels maken ook deel uit van onze diensten.

Tel: 056 892 990
Email: info@mabrick.be
8540 Deerlijk
Veemeersstraat 5