Isoleren van dagkanten in aanpassingswerken

Mabrick bvba staat garant voor een goeie renovatie inclusief diverse aanpassingswerken die het isoleren zonder koude bruggen mogelijk maakt.

De raamslagen worden afgezaagd en om  de draagkracht van de opening te behouden wordt een breder L-ijzer of lenteel geplaatst. Dit lenteel wordt dan ook hoger geplaatst om ook zo te kunnen gaan isoleren tot tegen het raamkader. Wanneer er rolluiken zijn in de aanpassingswerken moeten deze langs binnen in de rolluik kast worden geïsoleerd en is het niet steeds nodig een nieuw lenteel of L-ijzer te voorzien indien de draagkracht links en rechts gegarandeerd blijft.

Om koude bruggen te voorkomen worden de dagkanten mee geïsoleerd met het E-board systeem. Tussen de isolatie en het raamprofiel plaatsen we ook nog een zwelband om waterinfiltratie in de aanpassingswerken te voorkomen.

Wij maken isoleren zonder koude bruggen mogelijk.

Mabrick bvba

Interesse?

Contacteer ons vandaag nog betreffende al uw verzoeken

Wenst u ergens meer informatie? Zijn sommige zaken nog onduidelijk? Klik en stuur jouw gedachten, vragen en andere door en wij komen zo snel mogelijk bij u terug.

Enkele referenties

Wat mensen over ons zeggen !

In tijden waar je meer slechte ervaringen dan goede hoort met aannemers is Mabrick een unieke uitzondering. maakt geen valse beloftes, duidelijke offerte, komt afspraken na, is op tijd, Mathieu neemt altijd z'n telefoon op of belt zelf dadelijk terug indien belet. niets is teveel gevraagd. kortom top aannemer. wij verbouwden onze gevel met het E-board systeem waar Mabrick in gespecialiseerd is. Alles top!

Zeer mooi werk en correct uitgevoerd.

Samen heb ik met Mabrick reeds meerdere projecten uitgevoerd en steeds waren tevreden consumenten het resultaat hier van. Ik hoop dat deze samenwerking kan blijven duren.

Tel: 0476 653 553
Email: info@mabrick.be
8540 Deerlijk
Veemeersstraat 5