Isoleren van dagkanten in aanpassingswerken

Mabrick bvba staat garant voor een goeie renovatie inclusief diverse aanpassingswerken die het isoleren zonder koude bruggen mogelijk maakt.

De raamslagen worden afgezaagd en om  de draagkracht van de opening te behouden wordt een breder L-ijzer of lenteel geplaatst. Dit lenteel wordt dan ook hoger geplaatst om ook zo te kunnen gaan isoleren tot tegen het raamkader. Wanneer er rolluiken zijn in de aanpassingswerken moeten deze langs binnen in de rolluik kast worden geïsoleerd en is het niet steeds nodig een nieuw lenteel of L-ijzer te voorzien indien de draagkracht links en rechts gegarandeerd blijft.

Om koude bruggen te voorkomen worden de dagkanten mee geïsoleerd met het E-board systeem. Tussen de isolatie en het raamprofiel plaatsen we ook nog een zwelband om waterinfiltratie in de aanpassingswerken te voorkomen.

Wij maken isoleren zonder koude bruggen mogelijk.

Mabrick bvba

Interesse?

Contacteer ons vandaag nog betreffende al uw verzoeken

Wenst u ergens meer informatie? Zijn sommige zaken nog onduidelijk? Klik en stuur jouw gedachten, vragen en andere door en wij komen zo snel mogelijk bij u terug.

Enkele referenties

Wat mensen over ons zeggen !

Arch. Curd Loosveldt : Alles heel vlot verlopen met oog voor detail, als architect niet moeten bijsturen is tijdsbesparend ! En bovenal een prachtig resultaat !

Top werk door Mabrick! Vanaf de start tot einde werd duidelijk gecommuniceerd over het project. Een gedreven team met een passie voor het vak. Dit heeft geleid tot het prachtige resultaat die we voor ogen hadden! Bedankt Matthieu, ook voor jouw supergoede advies! Kernwoorden: Correct, perfectionistisch, transparant en gewoon supergoed!

Mijn gevel was verouderd en ik was op zoek naar een extra isolatieschil langst de buitenkant en een nieuwe look. Matthieu van Mabrick maakte het verschil met zijn eerlijkheid, productkennis en gedrevenheid! Hij was altijd bereid om te luisteren en informeerde correct. Bovendien doet hij zelf meer dan beloofd, alsof het zijn eigen huis zou zijn. Hij denkt mee met u en is altijd bereikbaar! Willen jullie het resultaat zien, passeer gerust eens langs de Waalstraat 57 in Zulte!

Tel: 056 892 990
Email: info@mabrick.be
8540 Deerlijk
Veemeersstraat 5