Steek zelf de handen uit de mouwen en bespaar.

Met zo weinig mogelijk ingrepen de oude, vuile gevel vernieuwen, dat is de bedoeling. Wij helpen u graag met alle nodige ondersteuning zoals het plaatsen van het startprofiel, het uitlijnen van de isolatieplaten en alle aanpassingswerken aan de ramen incl. plaatsen dorpels en L-ijzers. Een workshop ‘isolatie plaatsen’ en het huren van gespecialiseerd materiaal bij de aannemer, maken de plaatsing heel wat makkelijker. Met de handige doe het zelf methode kan iedereen mits de nodige motivatie zelf hun E-Board plaatsen.

E-board plaat met lambdawaarde

Klanten kunnen rekenen op:

  • Calcuatie en levering van alle nodige materialen
  • Opleidingen op maat gebracht
  • Doe het zelf begeleiding op de werf bij opstart en verder verloop
  • Hulp geboden van op afstand
  • Bijstand op de werf ter plaatse

Doe het zelf projecten uit het verleden

Interesse?

Contacteer ons vandaag nog betreffende al uw verzoeken

Wenst u ergens meer informatie? Zijn sommige zaken nog onduidelijk? Klik en stuur jouw gedachten, vragen en andere door en wij komen zo snel mogelijk bij u terug.

Stap voor stap handleidingen staan steeds beschikbaar en wanneer het blijkt dat u vast komt te zitten is onmiddelijk advies steeds beschikbaar. Naast de doe het zelf methode is Mabrick ook gespecialiseerd in het isoleren en afwerken van gevels met steenstrips. Wij streven ernaar zowel een esthetisch als ook een energie-efficiënt resultaat te bekomen in al onze projecten.

Ook voor het hydrofoberen van gevels, dichten van kelders en behandelingen tegen opstijgend vocht kan u bij ons terecht.

Tel: 056 892 990
Email: info@mabrick.be
8540 Deerlijk
Veemeersstraat 5