Metselwerk

Vaak worden bij gevelrenovaties raam- of deuropeningen aangepast of wordt er ander klein metselwerk uitgevoerd. Hier kan u ook voor bij ons terecht.
Wilt u een aanbouw realiseren en combineren met het E-board systeem, dan kan dit ook volledig voor u worden gerealiseerd.

Grondwerk, metselwerk, dakwerk, vloerwerk en ramen, alles kan je bij ons bekomen. Hiervoor werken wij samen met enkele vaste partners waar ieder van ons kwaliteit hoog in het vaandel draagt. Dit zorgt voor een vlotte werf met goede communicatie en zonder slechte afspraken. Neem gerust een kijkje bij onze projecten.

Wat onze klanten zeggen

Arch. Curd Loosveldt : Alles heel vlot verlopen met oog voor detail, als architect niet moeten bijsturen is tijdsbesparend ! En bovenal een prachtig resultaat !

Top werk door Mabrick! Vanaf de start tot einde werd duidelijk gecommuniceerd over het project. Een gedreven team met een passie voor het vak. Dit heeft geleid tot het prachtige resultaat die we voor ogen hadden! Bedankt Matthieu, ook voor jouw supergoede advies! Kernwoorden: Correct, perfectionistisch, transparant en gewoon supergoed!

Mijn gevel was verouderd en ik was op zoek naar een extra isolatieschil langst de buitenkant en een nieuwe look. Matthieu van Mabrick maakte het verschil met zijn eerlijkheid, productkennis en gedrevenheid! Hij was altijd bereid om te luisteren en informeerde correct. Bovendien doet hij zelf meer dan beloofd, alsof het zijn eigen huis zou zijn. Hij denkt mee met u en is altijd bereikbaar! Willen jullie het resultaat zien, passeer gerust eens langs de Waalstraat 57 in Zulte!

Tel: 056 892 990
Email: info@mabrick.be
8540 Deerlijk
Veemeersstraat 5