Opkitten van openingen en dillatie-voegen

Op onze eigen werken verzorgen wij ook  steeds het afkitten van de ramen, deuren, poorten en dillatatie-voegen.  Opkitten van voegen is niets meer dan het duurzaam afdichten van alle kieren, naden en voegen met een elastisch materiaal. Voegen tussen verschillende oppervlaktes & materialen moeten worden voorzien van elastische voegen die de beweging van de verschillende vlakken of zones kan opvangen.

 

Voor het mooiste resultaat worden waar nodig de verschillende materialen afgeplakt met een masking tape.

0pkitten met silicone
0pkitten met silicone

Met een Accu siliconenpomp worden de werken vlot uitgevoerd. Bij mabrick worden uitsluitend hoogwaardige Polymeren gebruikt om op te kitten. Dit is lijmen en afdichten waardoor de kit beter blijft kleven dan een gewone silicone. Ook zijn er enkele kleuren verkrijgbaar met een korrel in de polymeer waardoor het uitzicht er als een cementvoeg uitziet. Deze zijn wel minder elastisch dan de normale polymeer en zijn dus niet in alle omstandigheden toepasbaar.

Interesse?

Contacteer ons vandaag nog betreffende al uw verzoeken

Wenst u ergens meer informatie? Zijn sommige zaken nog onduidelijk? Klik en stuur jouw gedachten, vragen en andere door en wij komen zo snel mogelijk bij u terug.

Tel: 056 892 990
Email: info@mabrick.be
8540 Deerlijk
Veemeersstraat 5