Voor al onze voegwerken doen wij steeds beroep op onze vaste voeger Frederick, al enkele jaren maakt hij elke klant gelukkig door de gevel volledig mooi af te werken en steeds ervoor te zorgen dat alles netjes is opgeruimd na de werken.

Een greep uit ons aanbod

Uw muren voegen is een noodzakelijke klus. Niet alleen omdat ze er dan mooier uitzien, maar vooral omdat voegwerk uw muur beschermt tegen insijpelend water. Uw muren voegen we zowel meegaand (tijdens het metselen) als achteraf. De ene methode is goedkoper, de andere mooier. Aan u de keuze! Renovatie of nieuwbouw? We nemen alle voegwerken vlot voor onze rekening.

Renovaties van gevels en andere buitenmuren van baksteen beginnen alvast met gevelreinigen, ontmossen inbegrepen, uitslijpen van de bestaande voegen, vervangen van kapotte stenen, heropvoegen en nabehandelen.

Opvoegen van nieuwbouw gevels daarentegen vergt geen eigenlijke voorbereidingen.

Enkele van onze werken

Wat onze klanten hierover zeggen

Arch. Curd Loosveldt : Alles heel vlot verlopen met oog voor detail, als architect niet moeten bijsturen is tijdsbesparend ! En bovenal een prachtig resultaat !

Top werk door Mabrick! Vanaf de start tot einde werd duidelijk gecommuniceerd over het project. Een gedreven team met een passie voor het vak. Dit heeft geleid tot het prachtige resultaat die we voor ogen hadden! Bedankt Matthieu, ook voor jouw supergoede advies! Kernwoorden: Correct, perfectionistisch, transparant en gewoon supergoed!

Mijn gevel was verouderd en ik was op zoek naar een extra isolatieschil langst de buitenkant en een nieuwe look. Matthieu van Mabrick maakte het verschil met zijn eerlijkheid, productkennis en gedrevenheid! Hij was altijd bereid om te luisteren en informeerde correct. Bovendien doet hij zelf meer dan beloofd, alsof het zijn eigen huis zou zijn. Hij denkt mee met u en is altijd bereikbaar! Willen jullie het resultaat zien, passeer gerust eens langs de Waalstraat 57 in Zulte!

Tel: 056 892 990
Email: info@mabrick.be
8540 Deerlijk
Veemeersstraat 5