Voor al onze voegwerken doen wij steeds beroep op onze vaste voeger Frederick, al enkele jaren maakt hij elke klant gelukkig door de gevel volledig mooi af te werken en steeds ervoor te zorgen dat alles netjes is opgeruimd na de werken.

Een greep uit ons aanbod

Uw muren voegen is een noodzakelijke klus. Niet alleen omdat ze er dan mooier uitzien, maar vooral omdat voegwerk uw muur beschermt tegen insijpelend water. Uw muren voegen we zowel meegaand (tijdens het metselen) als achteraf. De ene methode is goedkoper, de andere mooier. Aan u de keuze! Renovatie of nieuwbouw? We nemen alle voegwerken vlot voor onze rekening.

Renovaties van gevels en andere buitenmuren van baksteen beginnen alvast met gevelreinigen, ontmossen inbegrepen, uitslijpen van de bestaande voegen, vervangen van kapotte stenen, heropvoegen en nabehandelen.

Opvoegen van nieuwbouw gevels daarentegen vergt geen eigenlijke voorbereidingen.

Enkele van onze werken

Wat onze klanten hierover zeggen

In tijden waar je meer slechte ervaringen dan goede hoort met aannemers is Mabrick een unieke uitzondering. maakt geen valse beloftes, duidelijke offerte, komt afspraken na, is op tijd, Mathieu neemt altijd z'n telefoon op of belt zelf dadelijk terug indien belet. niets is teveel gevraagd. kortom top aannemer. wij verbouwden onze gevel met het E-board systeem waar Mabrick in gespecialiseerd is. Alles top!

Zeer mooi werk en correct uitgevoerd.

Samen heb ik met Mabrick reeds meerdere projecten uitgevoerd en steeds waren tevreden consumenten het resultaat hier van. Ik hoop dat deze samenwerking kan blijven duren.

Tel: 0476 653 553
Email: info@mabrick.be
8540 Deerlijk
Veemeersstraat 5